HeaveN 0 Posted May 4, 2006 (edited) Arada bir geyik yapmazsak bu hayat çekilir mi be! :blush: Bir sürü iş var! Bir ay sonra memlekete taşınıyorum! Benim yerimde kimse olmak istemez di! Geriye dönüşüde yok bunun. :mf_pcwhack: Bursa-linux olacak Trabzon-Linux :rolleyes: yok yok bu kısma aldırmayın. ^_^ Bu saatte bir sürü sorun ve de ben. :s-offtopic: Edited May 4, 2006 by Oscar Share this post Link to post Share on other sites
CANCAN 0 Posted May 4, 2006 Arada bir geyik yapmazsak bu hayat çekilir mi be! :blush: Bir sürü iş var! Bir ay sonra memlekete taşınıyorum! Benim yerimde kimse olmak istemez di! Geriye dönüşüde yok bunun. :mf_pcwhack: Bursa-linux olacak Trabzon-Linux :rolleyes: yok yok bu kısma aldırmayın. ^_^ Bu saatte bir sürü sorun ve de ben. :s-offtopic: Abi sen amerikaya gitsen de faketmez :) İstersen bursa-linux değilde Amerika-linux yap yine burdayız :D Allah şimdiden kolaylık versin diyelim, trabzonlu deilim ama trabzonda sürüyle tanıdık var, herhangi bir konuda yadımım dokunacağını bilirsen adresimi ve mailimi bilion zaten :xyxthumbs: Share this post Link to post Share on other sites
HeaveN 0 Posted May 5, 2006 Abi sen amerikaya gitsen de faketmez :) İstersen bursa-linux değilde Amerika-linux yap yine burdayız :D Allah şimdiden kolaylık versin diyelim, trabzonlu deilim ama trabzonda sürüyle tanıdık var, herhangi bir konuda yadımım dokunacağını bilirsen adresimi ve mailimi bilion zaten :xyxthumbs: Benim memleketim olduğu için benden fazla tanıdığını olamaz herhalde , yine de teşekkürler CANCAN Share this post Link to post Share on other sites
NebuLa.Tr 0 Posted May 15, 2006 ŞAMPİYON BURSA..... :D Bu arada maç sonu gösterileri harika oldu. açık kale arkasındaydım tam üzerimde patladı hawai fişekler... :D Share this post Link to post Share on other sites
HeaveN 0 Posted May 15, 2006 ŞAMPİYON BURSA..... :D Bu arada maç sonu gösterileri harika oldu. açık kale arkasındaydım tam üzerimde patladı hawai fişekler... :D Bu arada bir şampiyon daha kazandık. :blush: Share this post Link to post Share on other sites
NebuLa.Tr 0 Posted May 15, 2006 Bu arada bir şampiyon daha kazandık. :blush: onun yeri ayrı.. :) Bu arada bursa macına gitmeyenler cok sey kacırdılar.. Süper oldu gerçekten.. Share this post Link to post Share on other sites