acemi 0 Posted January 22, 2009 Selam arkadaslar, cogu forumlarda aradim bulamadim. Linux Redhat enterprise versiona FFMPEG kurmak istiyorum bilgisi olan arkadaslar varmi acaba. Nasil kuruldugu hakkinda ? Video scripti phpmotion kurulcak herseyi araya araya yapip kurdum bi FFMPEG kaldi Redhat icin kurulum anlatimini neyi nerden bulup nasil kuracagimni bi türlü bulamadim. 3 Dilde arama yaptim ben öldüm ölecem aramaktan bu redhat öldümü kimse kullanmazmi bilemicem ama Redhatin ismi bile gecmiyor googlede Suse Debian geciyor anlayan biri varsa lütfen yardim etsin. Saygilarimla / Tesekkürler Share this post Link to post Share on other sites
HeaveN 0 Posted January 23, 2009 Selam arkadaslar, cogu forumlarda aradim bulamadim. Linux Redhat enterprise versiona FFMPEG kurmak istiyorum bilgisi olan arkadaslar varmi acaba. Nasil kuruldugu hakkinda ? Video scripti phpmotion kurulcak herseyi araya araya yapip kurdum bi FFMPEG kaldi Redhat icin kurulum anlatimini neyi nerden bulup nasil kuracagimni bi türlü bulamadim. 3 Dilde arama yaptim ben öldüm ölecem aramaktan bu redhat öldümü kimse kullanmazmi bilemicem ama Redhatin ismi bile gecmiyor googlede Suse Debian geciyor anlayan biri varsa lütfen yardim etsin. Saygilarimla / Tesekkürler RedHat artık geliştirilmediği için bazı kitaplıklar onda çalışmıyor olabilir. Başka işletim sistemi seçme şansınız varsa yine RedHat tabanlı Fedora ya da CentOS üzerinde deneyebilirsiniz. Burada RedHat üzerinde nasıl kurulduğu anlatılıyor; http://www.crucialp.com/resources/tutorial...se-easy-way.php Share this post Link to post Share on other sites