HeaveN 0 Posted July 9, 2007 Türkiyenin en prestijli coder sitelerinden biri olan ceviz.net, site sahiplerinin aralarındaki anlaşmazlıktan dolayı 07-07-2007 tarihinde resmen kapandı. Kapanmasıyla ilgili çok net bilgiler olmasa da burada site yöneticilerinin ağzından bazı açıklamalar var. Tekrar açılmazsa tek kelimeyle büyük kayıp. Share this post Link to post Share on other sites
Guest utkuts Posted July 9, 2007 Ben geçen sene kaç kere denemeden sonra üye olabilmiştim :( Kapanmasına gerçekten üzüldüm :'( Share this post Link to post Share on other sites
ascom 0 Posted July 9, 2007 Türkiyenin en prestijli coder sitelerinden biri olan ceviz.net, site sahiplerinin aralarındaki anlaşmazlıktan dolayı 07-07-2007 tarihinde resmen kapandı. Kapanmasıyla ilgili çok net bilgiler olmasa da burada site yöneticilerinin ağzından bazı açıklamalar var. Tekrar açılmazsa tek kelimeyle büyük kayıp. Kapanma sebebi gibi gösterilen bilgileri baştan aşağı okudum anladığım kadarıyla mesele sadece maddi çıkar. Bunuda domain sahibi açık açık söylemiş zaten. Sitenin kapanması büyük kayıp fakat ekip toplanarak tekrar bir oluşum düşündükleri için bu kayıp kısa sürede giderilir gibi geliyo bana Share this post Link to post Share on other sites
Sinemazi 0 Posted July 22, 2007 Gerçekten kaliteli bir forumu vardı. Şu anda ansayfasındaki indexde ''Taşınma ve Bakım sebebiyle kısa bir süre kapalıyız!'' tekrar açılacak sanırım. Share this post Link to post Share on other sites
ozi 0 Posted July 22, 2007 Süper bilgili insanlar vardı ya o sitede gerçektende bir kayıp. Share this post Link to post Share on other sites
ClupMania 0 Posted August 13, 2007 bu gün ben girdim açık idi :) Share this post Link to post Share on other sites
HeaveN 0 Posted August 13, 2007 bu gün ben girdim açık idi :) Bir kaç kere kapandı ve tekrar açıldı. Sanırım bu arada sunucu değişim de olmuş Böyle forumların her ne şartla olursa olsun kapanmaması lazım. http://forum.ceviz.net/ceviz-neredeydin-ya...56.html?t=46656 Share this post Link to post Share on other sites