cuneyt 0 Posted January 10, 2007 Arkadaşlar iyi bir ziyaretçi defteri bilen var mı!! Önceden WoltLab kulllanıyordum ama firma üretimden kaldırmış. artık destek de vermiyorlar ve şu anda çalışmıyor ( GD kısmı ) GD korumalı ziyaretçi defteri bilen varsa yazsın!! İnternette araştırdım ama raslayamadım. Cok var gerçi ama GD destekli bulamadım.. Share this post Link to post Share on other sites
HeaveN 0 Posted January 11, 2007 Arkadaşlar iyi bir ziyaretçi defteri bilen var mı!! Önceden WoltLab kulllanıyordum ama firma üretimden kaldırmış. artık destek de vermiyorlar ve şu anda çalışmıyor ( GD kısmı ) GD korumalı ziyaretçi defteri bilen varsa yazsın!! İnternette araştırdım ama raslayamadım. Cok var gerçi ama GD destekli bulamadım.. Image Security bölümü kolayca eklenebilir. :) Share this post Link to post Share on other sites
cuneyt 0 Posted January 11, 2007 Eklenebilir se ekleyebilecek bir arkadaş var mı acaba? Scripti yollasam mesela :) veya ne yapmam gerekiyor? Share this post Link to post Share on other sites